La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Justícia ha pres una decisió sobre la sanció a Gayà
,

La Justícia ha pres una decisió sobre la sanció a Gayà

COMPARTIR

El TAD va prendre la decisió de mantenir els quatre partits de sanció a José Gayà. Per tant, el lateral de Pedreguer no podrà jugar els primers quatre partits de lliga. Per este motiu, Gennaro Gattuso no ha pogut utilitzar al capità en el partit del diumenge davant el Girona. 

El club va prendre la decisió d’acudir a la Justícia Ordinària per a defensar a Gayà després de la injusta sanció que va mantenir el TAD sobre les declaracions del capità. El València va demanar la cautelaríssima. La idea del club era defensar al seu capità. Des del València consideren que no ha hagut justícia, perquè Gayà ha sigut l’únic sancionat en una temporada on altres futbolistes i entrenadors han fet declaracions paregudes. 

Ara mateix, la Justícia Ordinària ja s’ha manifestat en el cas Gayà. La decisió ha sigut mantenir la sanció a José Gayà. La Justícia ha desestimat el recurs del València. Per esta raó, el capità del València es perdrà els tres pròxims partits de lliga. 

El capità no podrà jugar el pròxim diumenge davant l’Athletic Club de Bilbao. A més, també es perdrà els partits davant l’Atlètic de Madrid i el Getafe. El capità confiava en poder jugar i així només perdre’s un partit, però no ha sigut el cas i haurà de complir tota la sanció.