Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La justícia colpeja durament a la Superliga

Per Alex Alfaro · 15 Desembre, 2022

La justícia ha colpejat durament a la Superliga. L’advocat general de la UE ha fet públic un informe en el qual reflecteix el seu punt de vista referent a la Superliga. I encara que no és vinculant, assenyala que que si bé la Súperliga té llibertat per a crear la seua pròpia competició, els clubs no poden continuar en les de la FIFA i la UEFA sense autorització prèvia.

A més, també ha assenyalat que la FIFA i la UEFA no han incorregut en abús de la seua posició dominant en les competicions del futbol en bloquejar la Superliga amb l’amenaça de sancions. Ara mateix, els tres clubs que donen suport a la Superliga són el Madrid, el Barcelona i la Juventus de Torí.

El lletrat de la UE argumenta que “si bé la European Super League Company té llibertat per a crear la seua pròpia competició de futbol independent fora de l’ecosistema de la UEFA i de la FIFA, no pot, a més de crear eixa competició, continuar participant en les competicions de futbol organitzades per la FIFA i la UEFA sense l’autorització prèvia d’eixes federacions”