ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La intenció del València en cas de vendre a Mamardashvili

Per Manel Rumbau · 27 Juny, 2024

Mamardashvili continua creixent i demostrant perquè el València li ha posat un preu de mercat alt. El porter ha sigut el millor del seu equip al llarg de la fase de grups d’esta Eurocopa 2024, completant ahir davant Portugal una altra exhibició que sols fa confirmar l’evident: el porter georgià ja és un dels millors del món i, per descomptat, el més valorat del torneig europeu. 

Amb açò pel mig, en clau mercat Giorgi ha aconseguit l’atenció d’alguns dels clubs més prominents del futbol europeu. Amb equips com el Newcastle United i el Bayern de Munic rondant el seu fitxatge, sembla que el Newcastle està liderant la carrera amb una oferta temptadora d’al voltant de 41 milions d’euros. No obstant això, mentre els rumors es propaguen i l’allunyen de Mestalla, el CIES Football Observator va llançar llum sobre el seu vertader valor de mercat, estimant-lo en uns 37 milions d’euros, considerant tots els aspectes de l’operació.

Els passos a seguir des de Mestalla en cas de concretar la seua eixida

Amb el seu futur més incert que mai, i amb la Euro pel mig, el València no està de braços plegats. Per una part, cal recordar que els de Baraja ja tenen signat a Dimitrievski i si isquera el georgià a final d’estiu, la porteria no es quedaria òrfena. D’esta forma, segons ha informat el Diari AS, el València es plantejaria fitxar un altre porter en cas que isquera Mamardashvili, ja que Cristian Rivero, encara que renovarà amb el club, té previst eixir cedit a un segona divisió; i Jaume està lesionat i no tornarà fins a finals de setembre o octubre. De fet, en els despatxos de l’entitat ja hi ha informes de porters sobre els quals es llançarien si arriba una oferta marejadora pel georgià.