Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La iniciativa de l’afició per a donar suport a Diakhaby demà

Per Alex Alfaro · 27 Maig, 2023

El partit València – Espanyol d’aquest diumenge a Mestalla és una final per la salvació, però també serà un partit amb molt de simbolisme per part de la graderia de Mestalla. El Comité d’Apel·lació va rebaixar la sanció al València amb tres partits de tancament de la graderia d’animació, Mario Alberto Kempes, per a la qual el TAD no ha concedit la suspensió cautelar i començarà a ser complida ja aquest diumenge. Es tracta d una resolució que es continua considerant “desproporcionada” i “sense precedents” des del club i des de diversos sectors dels aficionats i socis.

Una d’eixes accions simbòliques que s’està promovent des d’algun sector de l’afició és un “pañolada” en senyal de suport al jugador Mouctar Diakahby en el minut 12, coincidint amb el dorsal del defensa francés. El defensa valencianista es va negar a posar amb la pancarta en contra del racisme del futbol espanyol -una campanya promoguda pel Consell Superior d’Esports (CSD), LaLiga i la Federació- abans del partit enfront del Mallorca.

Caldrà veure com respon Mestalla a aquesta iniciativa que parteix de l’Associació del Xicotet Accionista (APAV) -que assegura tindre prop de 900 afiliats- que sempre s’ha mostrat molt pròxima al màxim accionista -Meriton- i els seus representants en el club, per la qual cosa no gaudeix d’especial popularitat.