La millor informació del ValènciaCF en valencià

La història no acompanya al València en el Benito Villamarín
,

La història no acompanya al València en el Benito Villamarín

COMPARTIR

728-90

Aquest diumenge té lloc la jornada 33 de la Lliga Santander, on el València ha de visitar al Reial Betis amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que acoste l’objectiu de la permanència. No obstant això i segons podem observar a la base de dades de Ciberché, els precedents no són optimistes amb el conjunt de Mestalla.

Quasi un 50% de derrotes

En el Benito Villamarín s’han disputat un total de 68 partits entre Betis i València. D’ells, el club ché ha eixit derrotat en un total de 31 ocasions, la qual cosa suposa un 45,59% dels partits. A part d’això, el València ha aconseguit véncer en territori bètic en 19 ocasions (27,94%) i ha empatat en altres 18 enfrontaments (26,47%). El València suma 76 gols a favor i 100 en contra.

Els últims resultats

Malgrat això, els resultats més recents no són tan pessimistes amb el València. Això sí, l’última visita del València al Benito Villamarín va finalitzar amb un 2-1 a favor dels bètics, amb gols de Joaquin i Canales, que van remuntar el gol inicial de Maxi Gómez.

No obstant això, les anteriors vegades el partit va finalitzar amb 1-2 a favor del València en la 18-19 (doblet del portugués Gonçalo Guedes), un 2-2 en l’anada de les semifinals de Copa del Reique va acabar amb el València alçant el títol i amb un 3-6 en una golejada històrica del València de Marcelino.