ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La història del 18 valencianista

Per Blanquinegres · 26 Gener, 2017

El nou ’18’ valencianista té encisat a bona part de la parròquia blanquinegra. Carlos Soler és el nou focus de llum al que tornar a creure en els valors valencianistes.

IMG_7446

Foto: València CF / Lázaro de la Peña

Valors que altres 18 demostraren al terreny de joc vestint la blanquinegra. No han sigut molts el que han tingut èxits amb eixe dorsal. El més icònic amb eixe número ha sigut l’argentí amb més raça i força que Mestalla ha conegut als últims anys. Parlem del Cristian Alberto González, més conegut com el Kily González. El de Rosario va completar quatre temporades glorioses amb el 18 a l’esquena i va formar parella amb l’emergent Vicente donant-li l’alternativa de Mestalla. Amb la selecció d’Argentina també va acostumat a lluir el mateix número.

IMG_7450

El brasiler Jonas Gonçalves va ser altre que al seu primer any a València va lluïr els doble dígits com a jugador. Mes tard portaria el 7 sumant gols i gols als tres anys i mig que va estar a València. Altre que va vestir el mateix dorsals que ara Carlos Soler va ser Vladímir Karpin. El rus com Javi Fuego, Jorge López o Manuel Fernandes foren portadors d’el primer número de Carlos Soler com a jugador a tots els efectes del primer equip valencianista.

Foto: Benito Pajares

Foto: Benito Pajares