ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La història de com Lim va rebutjar el fitxatge de Silva

Per Alex Alfaro · 24 Febrer, 2023

La història de Peter Lim amb el València és una successió, una després de laltra, d’errors en la planificació esportiva. Un d’eixos errors va ser rebutjar a David Silva com a jugador del València. Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez en Tribuna Deportiva, durant el confinament, fonts de l’entorn familiar del jugador reconeixien que César Sánchez havia anomenat a David Silva per a conéixer les seues condicions.

En eixe moment, Silva no anava a seguir en el City i no volia acceptar cap de les ofertes per a marxar-se a jugar als Estats Units. Durant el seu pas per Manchester ja havia guanyat molts diners i no era el seu principal objectiu. David Silva volia anar a jugar al València i era una informació que ja li havia transmés a la seua família.

No obstant això, com en totes les decisions del València faltava l’ok de Peter Lim per a autoritzar el retorn del canari a la ciutat de València. La seua resposta va ser negativa i va argumentar que Silva ja no tenia una edat per a ser considerat com un fitxatge interessant per al seu València. Lim buscava un altre perfil de jugador.

David Silva hauria signat pel València amb un salari no superior als 2 milions d’euros. Una cosa que per a Peter Lim era molts diners.

Demà David Silva serà una de les baixes però sense dubte algú hauria sigut un jugador indiscutible al València veient el gran nivell que ha donat durant els últims anys.