La millor informació del ValènciaCF en valencià

La hipoteca que s’adapta millor a les necessitats dels joves
,

La hipoteca que s’adapta millor a les necessitats dels joves

COMPARTIR
L’assessorament personalitzat i de qualitat que ofereix Caixa Popular simplifica el procés de compravenda per a persones d’entre 18 a 35 anysL’assessorament personalitzat i de qualitat que ofereix Caixa Popular simplifica el procés de compravenda per a persones d’entre 18 a 35 anys

La cooperativa marca la diferència gràcies a la seva agilitat i flexibilitat durant tot el procés

Cada vegada resulta més complicat per als joves independitzar-se, i cada cop és menor el nombre de persones que ho aconsegueixen abans dels 30 anys. Tal com indica l’últim informe publicat per l’Observatori Català de la Joventut, només el 15,5 % dels joves d’entre 16 i 29 anys està completament emancipat, un percentatge que cau a la meitat des de la crisi del 2008.

Els obstacles a l’hora de marxar de casa són diversos, i els joves es topen amb una llarga llista com l’atur o la crisi pandèmica actual. A més, a l’hora d’adquirir un habitatge propi, s’afegeixen gran quantitat de problemes i dubtes. En conseqüència, una de les claus per aconseguir-ho és tractar amb una entitat financera de confiança que aporti un assessorament fiable, pròxim, familiar i de qualitat durant tot el procés de compravenda.

Aquest és el cas de l’entitat col·laborativa Caixa Popular, la qual “flexibilitza el producte de forma personalitzada”, tal com explica Vicent Llàcer, encarregat de Desenvolupament de Negoci de Caixa Popular. L’entitat assessora als joves durant tot el procés de compra, ajuda a escollir productes potencials per facilitar la inversió i s’adapta a les característiques personals oferint un tracte personalitzat. Posant-se en el lloc d’aquest segment poblacional – el públic entre 18 i 35 anys –, quan es disposen a fer “la inversió més important de la seva vida”.

Adaptar-se al client i oferir un tracte personalitzat

La cooperativa marca la diferència gràcies a la seva agilitat i flexibilitat durant tot el procés, oferint l’elecció d’un interès fix o variable i la possibilitat de reduir la quota mensual contractant productes addicionals. L’assessorament personalitzat és clau, ja que gran part d’aquest segment poblacional no disposa de tota la informació per afrontar una operació tan complexa.

“Això és una cosa nova per a ells i no saben què han de tenir en compte. Nosaltres proporcionem tota aquesta informació a través dels assessors en les nostres oficines, i això ens diferencia de la resta d’entitats”, detalla Llàcer. I recorda que “cada jove té una situació particular i nosaltres adaptem el finançament que funcioni i s’adapti millor al client”.

Caixa Popular disposa de dues eines interactives per facilitar el procés de compravenda

Assessorament digital

D’altra banda, l’entitat s’ha adaptat a la forma de pensar i actuar del sector poblacional més jove, i en conseqüència ha apostat fortament per la digitalització. Els clients disposen de dues eines amb les quals poden consultar informació per a contractar les seves hipoteques de manera àgil i còmoda.

A través del web de Caixa Popular, la cooperativa ofereix una guia interactiva que orienta sobre el procés de compravenda i subratlla els aspectes més rellevants. A més, també han creat un simulador d’hipoteques, el qual permet adaptar quin tipus d’habitatge pot adquirir el client imitant el seu cas particular.

Una vegada s’hagin consultat ambdues eines, l’assessor en les oficines pot ajudar el client i treballar sobre el seu cas concret. Caixa Popular s’adapta als nous temps i ofereix un procés de compravenda omnicanal, combinant l’experiència online i física i adaptant-se en tot moment, a través del tracte personalitzat, a les necessitats de cada client.