Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La guerra interna a la Fiore allunya a Guedes de l’equip italià

Per Miguel Castells · 17 Juny, 2021

Gonçalo Guedes és un dels jugadors escollits pel València per a quadrar el pressupost de cara a la pròxima temporada. L’equip de la capital del Túria és conscient dels seus problemes econòmics, i el final de temporada del portugués, unit a la seua convocatòria per a l’Eurocopa l’han convertit en un jugador interessant al mercat d’estiu.

L’eixida de Gattuso

En este sentit, la Fiorentina ja havia realitzat la primera oferta per l’extrem esquerre. La xifra era de 18 milions d’euros, és a dir, lluny dels 25 o 30 que demana el València perquè l’ixca rendible l’operació. No obstant això, l’interés per Guedes per part de la Fiore pot acabar prompte, ja que Gattuso abandonarà el club italià.

Ni euro més a Mendes

Però l’important no ha sigut l’eixida de Gattuso, sinó perquè s’ha provocat. L’entrenador italià guardava bona relació amb Jorge Mendes, i entre els dos es posaven d’acord per a les arribades i les eixides, però la part institucional de la Fiorentina s’ha cansat de pagar-li comissions a Mendes, i ha decidit no pagar ni un euro més.

Mendes era el principal intermediari d’esta operació, ja que el València li ha demanat que trobe l’eixida més profitosa per a totes les parts, i ara que la Fiore s’ha plantat amb l’agent portugués, és quasi impossible que l’equip italià siga el seu destí.

El seu paper a l’Eurocopa

A l’Eurocopa, Guedes el primer partit va ser desconvocat per Fernando Santos. Portugal té una qualitat descomunal a la davantera, i jugadors com Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva o Bruno Fernandes són indiscutibles. A més a més, estreles com Joao Félix es quedaren sense jugar, un indicador de lo complicat que és fer-se un lloc a esta selecció.