La millor informació del ValènciaCF en valencià

La graderia d’animació permetrà entrar als majors de 30 anys
,

La graderia d’animació permetrà entrar als majors de 30 anys

COMPARTIR

La graderia d’animació permetrà entrar als majors de 30 anys, o almenys el València es troba molt prop d’arribar un acord sobre este tema amb les diferents entitats que es troben negociant amb el club este assumpte. Una cosa molt menys important que els 200 milions de pèrdues que arrossega Peter Lim des del seu arriba, però clau perquè Mestalla, en el seu any del centenari, no siga el cementeri que estava sent aquests últims anys.


Blanquinegres va informar el 10 de juny que el club es trobava molt prop d’un acord per a tornar a readmetre a la Curva Nord a Mestalla. No obstant això, puntualitzem que el club continuava buscant diferents mecanismes per a trobar la manera de tindre una graderia d’animació forta però sense tornar a ficar en aqueixa zona del camp als violents.

 

Durant el dia d’ahir, el perfil de Twitter “La Corba de Mestalla 1919” va fer oficial que tenien l’autorització del club perquè en la graderia d’animació puguen tornar a entrar els +30, facilitant una pàgina web d’inscripció per a aquest fi.

La informació que té Blanquinegres.com és que la Curva Nord no tornarà a Mestalla per motius “burocràtics”, segons ens comptava una font d’eixa mateixa graderia. No obstant això, ha sigut la directiva d’eixe grup qui ha negociat el retorn d’una graderia d’animació on no existisca límit d’edat.

Això té una segona lectura, i és que la filtració d’esta nova graderia té lloc la mateixa nit en la qual s’acabava el termini de les noves altes. Això vol dir que han hagut molts seients per completar-se i que per tant no han tingut un altre remei que recórrer a ampliar el rang d’edat.

Fonts del club també han confirmat que continuen en negociacions, que les postures són pròximes però encara no hi ha acord, encara que s’espera oficialitat durant els pròxims dies. La nova graderia d’animació rebrà el nom de la Curva de Mestalla 1919.