ACTUALITAT  

La grada d’animació prepara un càntic per a Vinícius

Per Eva Tortajada · 16 Febrer, 2024

Segons han informat des de Superdeporte, la Grada d’Animació ha creat un càntic per al partit a Mestalla contra el Reial Madrid dirigit a Vinícius Junior. L’objectiu d’aquesta cançó és defensar l’honor dels aficionats valencianistes després de tota la polèmica que va tindre lloc la temporada passada.

El ritme d’aquest càntic està basat en la cançó de “Pinotxo” en referència a totes les mentides i generalitzacions que tant el jugador com la premsa van difondre sobre els valencianistes. La lletra de la cançó és la següent: “Hi havia un jugador; Famós del Reial Madrid; L’única cosa que feia; Era plorar i mentir; Plorava per aquí: Plorava per allà; I sempre es burlava de la gent; I el rival; A València va arribar; I el conte es va acabar; El problema és que és ximple; I mai va ser pel seu color”.

Segons Superdeporte, la grada hauria mesurat les seues paraules per tal de no perdre el respecte contra Vinícius i denunciar els seus comportaments provocatius, a més de tractar de tombar la campanya contra el València que hi va haver arran del “cas Vinícius”.

Des del Reial Madrid es va acusar a tota la Grada d’Animació d’utilitzar insults racistes en contra del brasiler malgrat que van ser només tres aficionats que el València va identificar i va expulsar de Mestalla per a sempre. La RFEF va castigar la grada amb una sanció de cinc partits que finalment es va quedar en tres. Quasi un any després, els aficionats valencianistes continuen demanant respecte i justícia i tractant de desmontar totes les mentides impulsades per Vinícius i per la premsa.