+  ACTUALITAT  

La gent vota a Otamendi i Alcácer en les Eleccions

Per Blanquinegres · 24 Maig, 2015

1ers resultats electorals: Ota i Alcácer, els vencedors

 

El VCF tancava ahir després de 38 jornades i una última jornada de molt de patiment, la tan anhelada 4a plaça en la que certificar l’objectiu primorós de la temporada. Aprofitant la festa de la democràcia que hui es celebra a bona part del territori espanyol, el conjunt blanquinegre, ahir, oferia a Almeria l’últim Meeting per tornar a posicionar al València CF a la millor competició per Clubs d’Europa.

Sense molt de convenciment, Otamendi, Feghouli i el killer de Torrent, Paco Alcácer van ser els protagonistes de la nit d’ahir i han estès el seu protagonisme, al llarg del dia de hui, clavant-se als vots dels valencians i valencianistes que hui han acudit a la seua cita amb les urnes.

L’humor ha aparegut al llarg del dia electoral quan algú ha decidit que els seus representants foren Nico Otamendi com a molt honorable President de la Generalitat i Paco Alcácer com excel·lentíssim alcalde de la ciutat de València.OtaPRESIDENT

Ser part important per a que hui el VCF estiga classificat per a la UEFA Champions League ha pesat molt per a prendre esta decisió als votants valencianistes.

 

Foto: Jaime Peinado