ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Generalitat i el València negocien que el club retire les seues denúncies

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2024

El València C.F té presentats dos contenciosos administratius enfront de les autoritats: un d’ells per no prorrogar l’ATE i l’altre per la caducitat anticipada de l’Actuació Territorial Estratègica. És a dir, mentre el club de Mestalla demana que l’Ajuntament torna a concedir-los els drets urbanístics, per la porta de darrere ha presentat diverses denúncies.

Tal com ha informat Las Provincias, el València i el Consell de la Generalitat han començat negociacions amb l’objectiu que el València retire les seues respectives demandes i facilitar la candidatura de la ciutat de València per a ser seu del Mundial 2030.

Tot això va ser una de les condicions primoridals de Maria José Català per a l’aprovació del Conveni, és a dir, que el club hauria de retirar-se de la via judicial.

Aquest dilluns es va saber que el dia 6 de març està previst que la sala contenciosa administrativa (secció 1), emeta el sentit de la fallada respecte a la demanda sobre la pròrroga de l’ATE. És per això que la postura de la Generalitat sobre aquest tema ara és la de guardar prudència sobre aquest tema a l’espera de conéixer el dictamen judicial.