Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  COVID-19  

La Generalitat espera administrar 400.000 dosis setmanals a partir d’abril

Per Pablo Marquez · 27 Febrer, 2021

La Generalitat Valenciana està treballant amb molta intensitat per a poder avançar tan ràpidament com siga possible en la campanya de vacunació. L’objectiu principal és immunitzar a tota la població davant la Covid-19. Per este motiu, des de la Generalitat ja es plantegen estratègies de vacunació massiva per a poder vacunar a molta més velocitat.

Per este motiu, la Generalitat espera que, a partir del mes d’abril, siga possible vacunar a 400.000 persones cada setmana. Açò suposaria que només en un mes es podrien vacunar 1.600.000 persones a la Comunitat Valenciana. Esta notícia és magnífica, perquè a la Comunitat hi ha quasi cinc milions d’habitants. Amb este gran ritme de vacunació seria possible immunitzar a tota la població valenciana en tres mesos.

XIMO PUIG HA MANTINGUT UNA REUNIÓ AMB ELS ALCALDES

Així ho ha destacat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en una reunió telemàtica amb els alcaldes dels setze municipis amb més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana. No obstant això, és evident que tot dependrà de la quantitat de vacunes que puguen arribar a Espanya.

AIXÍ SERÀ EL PLA DE VACUNACIÓ MASSIU

El pla de vacunació dependrà de la població de cada municipi de la Comunitat. Esta vacunació es realitzarà en 161 municipis i hi haurà tres modalitats de vacunació, segons les persones que habiten cada municipi. Un pla per als municipis amb menys de 10.000 habitants, on es vacunarà en zones annexes al centre de salut. Un altre per als municipis que estan entre els 10.000 i els 50.000 habitants. I per últim, un pla per a les grans ciutats de la Comunitat Valenciana.

Des de la Generalitat esperen que el pla funcione a la perfecció. Per a què això siga possible, serà necessari que les empreses encarregades de desenvolupar les vacunes siguen capaços de produir la quantitat de dosis que hi havien promés en una primera instància.