La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Generalitat demana que el Nou Mestalla siga seu del Mundial 2030
,

La Generalitat demana que el Nou Mestalla siga seu del Mundial 2030

COMPARTIR

El nou estadi del València és un vertader maldecap per a totes les parts implicades. La ciutat té un camp per acabar des de fa més d’una dècada i amb l’arribada de Meriton Holdings al club s’esperava que es desbloquejara esta situació, però la realitat és que tots els seus intents fins hui han sigut frustrats perquè no són acords al conveni.

La clau: Lay Hoon

No obstant això, la Generalitat i el València confien que finalment es puguen reprendre les obres després de les últimes reunions, on Lay Hoon ha sigut clau, ja que s’ha dedicat a escoltar i resoldre les discrepàncies que existien entre les dos parts. Falta comprovar-ho amb fets, però club i polítics tenen millor sintonia que mai.

La candidatura ibèrica

Així, segons ElDesmarque, la Generalitat Valenciana ha demanat hui oficialment que el Nou Mestalla siga una seu per al Mundial 2030. La candidatura ibèrica (Espanya i Portugal) busca les millors ciutats per a albergar partits de la millor competició de futbol del món, i la ciutat de València no podia faltar, com ja va mencionar Rubiales.

Repercussió positiva

El fet que ho demanen significa que la Generalitat ara sí que confia que el Nou Mestalla es puga acabar, almenys abans del 2030. És un deure per a Meriton Holdings finalitzar un estadi que tindria repercussions econòmiques molt positives per a la ciutat, i fa la impressió que, per fi, hi ha possibilitats reals de reprendre les obres.