La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Generalitat demana ampliar el toc de queda fins el 16 d’agost
,

La Generalitat demana ampliar el toc de queda fins el 16 d’agost

COMPARTIR

728-90

La Comunitat Valencia està patint les conseqüències d’abaixar la guàrdia a l’estiu. La corba de contagis puja considerablement i la Generalitat ha decidit actuar. Ja fa una setmana decidiren decretar un toc de queda d’1 a 6 de la matinada i reduir els grups socials a 10 persones, i ara l’objectiu és prolongar estes mesures fins al 16 d’agost.

De 32 a 77 municipis

D’altra banda, als 32 municipis inicials on s’imposà el toc de queda s’han sumat 45 més, fent un total de 77. A alguns municipis la incidència ja era realment preocupant, i en altres s’ha decretat el toc de queda perquè la progressió als últims dies convida a pensar que és necessari actuar.

Noves mesures

D’altra banda, també s’imposaran estes noves mesures:

  • L’aforament de les piscines es redueix a un 50%.
  • L’aforament dels recintes esportius es redueix a un 50% i el màxim és de 1.500 persones.
  • A espectacles i celebracions, a l’interior es redueix l’aforament un 50% amb un màxim de 1.500 persones i tancarà a les 0.30h.

Amb estes normes la Generalitat confia que baixen els contagis i la vacunació siga efectiva. L’objectiu és que al final de l’estiu la majoria de la població estiga immunitzada, mentrestant, és important salvar al major nombre de persones possibles.