ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La foto de Mendieta que cabreja al valencianisme

Per Alex Alfaro · 26 Maig, 2023

Mendieta va ser una de les personalitats que van estar presents en el partit en l’últim partit del VCF al Camp Nou entre el Barcelona i el València que finalment va acabar amb derrota del València i que va suposar que els homes de Baraja continuaren immersos en els llocs de descens.

En la prèvia del partit, en una entrevista a Relevo, va parlar sobre el València C.F i els records que li generen malgrat el cabreig que va generar en  l’afició amb ell principalment arreu de la seua no assistència als actes del Centenari en 2019. No obstant això, en aqueix sentit parla molt clar sobre aquest tema: “El meu afecte i amor cap al València és ací. Això no ho canvia un grup de gent, una minoria”. Ell no s’ha deslligat del València i continua anant a Mestalla, encara que siga “camuflat”.

Ara les xarxes socials s’han possat calentes amb la foto de Mendieta que ha impactat molt al valencianisme. En un event de Barça Legends en Luzaka, junt a Ronaldinho, Saviola, Albert Ferrer, Jofre Mateu i altres jugadors, Mendieta ha vestit la camiseta del FC Barelona.