Sin categoría  

La foto de Carlos Soler en la banqueta del PSG

Per Blanquinegres · 02 Maig, 2024

L’etapa de Carlos Soler en el PSG no està sent la més fàcil del món. El valencià no està comptant amb oportunitats i en la Champions, a pesar que el seu equip ja està en semifinals, únicament ha disputat 8 minuts en tota la competició.

En la lliga francesa tampoc està comptant amb gran participació més enllà de minuts residuals al final dels partits o amb la titularitat quan Luis Enrique realitza rotacions o hi ha baixes. Ahir per exemple va haver de veure des de la banqueta la victòria del Borussia Dortmund al PSG, sense comptar amb ni una sola oportunitat en aquesta gran cita.

A més, durant la temporada Luis Enrique ha provat de Soler des del lateral dret i el seu rendiment no ha sigut dolent des d’eixa posició. També va tindre esta temporada minuts com a lateral dret enfront del Montpeller i fins i tot com a lateral esquerrà en la recta final de la visita del Marsella al Parc dels Prínceps. És una altra opció que Luis Enrique té en la recambra. El mitjà va ser inclòs en l’onze ideal de la Lligue 1 de la setmana en Sofascore després de les seues prestacions contra el Clermont.