Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La fórmula del València per a pagar a Arambarri

Per Gerard Gálvez · 13 Juliol, 2021

El València continua tenint clar qui és el jugador pel qual vol apostar per al seu migcamp. Bordalás té molt clar que l’uruguaià Mauro Arambarri és el jugador que necessita per a la posició de migcampista defensiu, una posició que l’entrenador considera imprescindible per al seu equip. Malgrat tots els diners que demana el Getafe, el València busca fórmules per a incorporar a l’uruguaià.

La fórmula del València

Segons Tribuna Deportiva, el València li hauria oferit al Getafe la possibilitat d’oferir un traspàs alt, que s’acoste al que demana el Getafe, sempre que el club puga pagar-lo en terminis molt xicotets durant 7 o 8 anys. Per contra, el Getafe no sembla disposat a acceptar aquesta oferta.

Peça clau

Bordalás ha manifestat al club el seu desig d’apostar tot el que tinguen per la posició de migcampista defensiu. Siga els diners que siga, Bordalás vol apostar tot a aquesta posició, malgrat que no puguen arribar tants reforços en la zona d’atac de la plantilla. Bordalás vol tancar la seua defensa i la peça del ‘6’ és la que li falta.

A Getafe ho donen per impossible

Tant Michel com Ángel Torres han manifestat el difícil que ho té el club de Mestalla per a poder fitxar el migcampista uruguaià. El València no és l’únic equip interessat en Arambarri, qui té interessos des de la Premier League i la Sèrie A, amb equips disposats a oferir molt més diners del que ofereix el València.