ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Fiscalia demana arxivar la investigació dels insults a Vinicius

Per Alex Alfaro · 07 Desembre, 2023

La Fiscalia ha instat el Jutjat d’Instrucció número 10 de València a tancar l’expedient de la perquisició relacionada amb els comentaris racistes dirigits al jugador del Reial Madrid, Vinicius, durant la seua arribada a l’estadi de Mestalla el passat 21 de maig.

D’acord amb informació proporcionada a EFE per fonts del Ministeri Públic, la fiscal ha pres aquesta determinació a causa de la dificultat per a identificar als responsables dels insults, els quals van ser capturats en diversos vídeos difosos en xarxes socials i posteriorment incorporats al cas.

Cal destacar que aquesta investigació es va iniciar de manera independent a la causa que involucra els greuges racistes proferits cap al mateix jugador i cap a Militao dins de l’estadi i durant el desenvolupament del partit. En aquesta última, tres individus d’entre 18 i 21 anys figuren com acusats, als qui el club de Mestalla ha vetat permanentment l’entrada al camp.

En la seua ampliació de la denúncia, LaLiga va adjuntar també una publicació del perfil Ultra Yomus de Twitter, instant els seguidors a donar la benvinguda a l’equip, indicant a la jutgessa que aquest col·lectiu se situa actualment en el fons nord, on es trobaven els aficionats investigats pels insults racistes.