ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La filla de Lim torna al futbol, però ni molt menys al club del seu pare

Per Blanquinegres · 07 Abril, 2024

El desencantament de la família Lim amb el València C.F no és cap novetat i no sorprén ni molt menys a cap valencianista. L’última amenaça de tornar a acostar-se el realitze Kiat al desembre de l’any 2022, quan va prometre en la Llotja VIP i després d’una Junta d’Accionistes que estaria “a bord” i es comprometia a reunir-se amb aficionats per a conéixer més la cultura.

Eixa va ser l’última gran promesa incomplida, perquè des de llavors no ha tingut cap tipus de relació amb la ciutat de València. No obstant això, de manera interna sí que s’ha convertit en l’interlocutor amb els treballadors que té Peter a València, encara que les decisions importants les continua prenent Peter.

La filla també va tindre molta relació amb el club des que el seu pare el va comprar en 2014. És més, en 2018 el València li va prestar a tota la seua primera plantilla per a un vídeo promocional. No obstant això, des de 2020 va canviar la seua relació en afirmar que “el club és nostre, podem fer el que vulguem amb ell i ningú pot dir-nos res”.

Ara, Kim Lim ha mostrat absolutament tots els detalls de la seua visita a Manchester, on ha vist des de la llotja VIP del seu pare l’empat a dos entre l’United i el Liverpool. En eixe viatge també ha estat Layhoon, a la qual se li ha vist en diferents publicacions.