Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La FIFA obri un procediment disciplinari contra Rubiales

Per Alex Alfaro · 24 Agost, 2023

La FIFA s’ha pronunciat sobre la polèmica de Rubiales entorn dels fets esdevinguts en la cerimònia de la final de la Copa del Món Femení. La Comissió Disciplinària d’aquest estament esportiu ha iniciat un procediment disciplinari contra el president de la Federació pel seu comportament del passat diumenge.

El futbol espanyol viu una de les majors crisis dels últims temps i, sorprenentment, arriba després d’alçar-se amb el títol mundial femení. Tot va començar en la cerimònia de premis, en la qual Luis Rubiales va agafar a Jenni Bell del cap i li va propinar un bes en la boca.

Comunicat de la FIFA

La Comissió Disciplinària de la FIFA ha informat en el dia de hui al Sr. Luis Rubiales, President de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), de l’obertura d’un procediment disciplinari contra ell amb base en els fets esdevinguts durant la final de la Copa Mundial Femenina de la FIFA diumenge passat 20 d’agost de 2023.

Aquests fets podrien resultar constitutius de violacions dels articles 13.1 i 13.2 del Codi Disciplinari de la FIFA.

La Comissió Disciplinària de la FIFA no oferirà més informació sobre aquest procediment disciplinari fins a l’adopció d’una decisió final sobre este.

La FIFA reitera el seu compromís absolut amb el respecte a la integritat de totes les persones i pel mateix condemna amb el major vigor tot comportament en contra”.