ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Federació tria al que consideren millor àrbitre per a l’Osasuna  València

Per Alex Alfaro · 09 Març, 2023

La Federació ha fet oficial durant el matí de hui l’àrbitre que impartirà justícia el pròxim cap de setmana a Mestalla en el partit que enfrontarà al València i a l’Osasuna en un duel que estarà marcat per la tensió arbitral.

Tots dos equips van finalitzar l’última jornades amb compareixences públiques on van criticar durament el comportament del VAR. El València a través de la figura de Miguel Ángel corona després que no se li xiulara un penal clar sobre Fran Pérez i no fora revisat pel videoarbitraje. L’Osasuna a través d’un comunicat oficial on demanaven que el CTA mostrara les converses del VAR després d’un polèmic fora de joc.

El triat pel CTA per al partit  d’este cap de setmana és Javier Iglesia Villanueva de 39 anys d’edat i germà de l’àrbitre Ignacio Iglesias Villanueva. A la sala VOR tindrà l’ajuda de Guillermo Cuadra Fernández.

Segons ha informat Golsmedia, trien al gallec perquè consideren que ara mateix és un dels millors àrbitres de primera divisió i que no té cap historial negatiu respecte als dos equips. Al València CF li va xiular fa un mes a Girona, on es va perdre per un a zero però no va ser per l’àrbitre.

És a dir, s’ha tractat de buscar un col·legiat que no tinga un passat recent de polèmiques amb cap dels dos clubs, i amb això es busca un àrbitre que no arribe amb l’equipatge carregat de possibles errors anteriors.