Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Federació anuncia qui serà el líder durant el període de transició

Per Blanquinegres · 15 Septembre, 2023

La Junta directiva de la RFEF, constituïda ja en Comissió Gestora amb Pedro Rocha com a president, elevarà per escrit una petició raonada al Consell Superior d’Esports perquè autoritze l’avançament electoral al primer trimestre de 2024.

El president del CSD ja havia manifestat el desig del Govern que la Federació es decantara per esta opció, per la qual cosa aprovarà la petició. D’aquesta manera, la Federació entra ara ja en un camí de remodelació que conclourà amb l’elecció d’un nou president, possiblement el mes de febrer.

Este procés electoral inclou també la renovació prèvia de l’actual Assemblea, formada per 140 representants dels diferents col·lectius del futbol espanyol, que seran els qui en definitiva (a través de sufragi lliure i directe, i sense estar permés el vot per correu) trien al pròxim mandatari.

Esta decisió, que comptava amb el suport previ de la Junta de presidents territorials (encara que no per unanimitat: quatre d’ells es van posicionar partidaris de culminar el període de mandat que encara li quedava a Rubiales) ha de servir per a apaivagar el moment crític que està vivint la Federació des de l’episodi del bes.

Sobre este tema, la RFEF ha emés un comunicat confirmant que Pedro Rocha liderarà el procés de transició i que, des de l’entitat, s’anuncien decisions rellevants.