La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Fan Zone del València estarà al parking nord de Mestalla
,

La Fan Zone del València estarà al parking nord de Mestalla

COMPARTIR

Continuen els preparatius per al partit més important de tota la temporada. El València té l’oportunitat d’aconseguir la novena Copa del Rei de la seus història i classificar a Europa League, però per a això haurà de guanyar al Betis de Pellegrini, que s’ha retrobat amb la victòria i torna a tindre molt bones sensacions dos setmanes abans que es dispute la final.

Mateix calendari

L’eliminació a l’Europa League de l’equip sevillà ha provocat que els dos equips tinguen el mateix calendari, per tant, la igualtat és màxima. En este sentit, les aficions jugaran el seu paper, i encara que la del València seran 5.000 persones menys, de segur que tots els abonats desplaçats faran tot el possible perquè l’equip aconseguisca esta victòria tan rellevant.

Fan Zone

Però també hi haurà gran part de l’afició ací a València, i estes persones ja saben on podran veure la final. Segons Onda Deportiva, la Fan Zone del València a València estarà al parking nord, pegada al camp de Mestalla. La festa començarà a les 17:30 h i hi haurà múltiples activitats, menjar i pantalles gegants per a viure la final de la Copa com si estigueres a Sevilla.

Foto: ONDA DEPORTIVA