ACTUALITAT  

La dura crítica d’Iturralde a l’àudio del VAR del Cadis – València

Per Alex Alfaro · 14 Gener, 2024

El duel disputat en el Nou Mirandilla entre Cadis i València va ser de molta tensió des de fins i tot abans del xiuliu inicial. El 1-4 deixa en una situació límit a Sergio. Els de Rubén Baraja van sumar la seua tercera victòria consecutiva i s’acosten a Europa. El Cadis porta 16 partits sense trobar la victòria, des de la jornada 4.

En el minut 16 va arribar la primera de les polèmiques, en un tir lliure d’Alcaraz que va colpejar al braç de Pepelu i després de revisió de VAR va acabar en pena màxima, que el mateix Alcaraz va transformar. El València no li ho podia creure.

L’àudio de la RFEF

 

La crítica d’Iturralde

Ittualde González, exàrbitre de primera divisió, ha valorat l’àudio que ha publicat la RFEF: “Quan una persona te diu “mira com li pega i com obri”, està condicionant la teua opinió. L’àrbitre únicament ha de recomanar anar a la pantalla, però no condicionar. Després l’arbitré pitarà el que considere. Som humans i si te done la meua opinió ja he enviat un missatge. Eixes conversaciones condicionen. I fica’t si condiciona que diu: “mira com li pega en el braç esquerre, i li pega en el dret”