Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La discussió entre Baraja i Lay Hoon Chan

Per Blanquinegres · 05 Septembre, 2023

La frase ho diu tot. De Baraja: “És clar i és una obvietat que la plantilla és curta, això ens obliga a regular esforços, a veure el compromís de tots. Les valoracions del mercat les farà el club”. Ha assegut com una llosa.

De fet no és la primera vegada que l’empra, però ara ja no hi ha marxa enrere. Passat l’1 de setembre eixes paraules sonen dures, plenes de resignació i no toca una altra que denunciar-ho i treballar… si li deixen. Ara no hi ha res a fer fins dins d’un any. Perquè si al gener la situació no està per a encendre el pilot roig, el València tornarà a passar de puntetes per eixa finestra de reforços. I ara toca mirar endins. Plantilla curta. Sí. Però, quina solució hi ha?

A Baraja no li queda més que combinar el factor psicològic que és el que li permetrà mantindre en tensió a l’equip perquè crea en el missatge que es transmet, ja que es tracta d’una plantilla jove i inexperta i no pot entrar en un bucle com, per exemple, el viscut la temporada passada on va patir en el pou de la classificació… i la capacitat d’inventiva amb una plantilla més que limitada. És a dir, parlem de polivalència.

Rubén Baraja va haver de tirar d’imaginació en eixos moments de tensió que es produeixen al llarg de la temporada. Perquè nou mesos són molts (i llargs). Lesions, targetes, estats de forma… Haurà de prendre decisions que en altres circumstàncies no farien falta. Però una plantilla limitada en número i experiència es premia al jugador ‘multi’.

En aquest context, i tal com ha informat SER DEPORTIVOS VALÈNCIA, fins a tres ocasions, Rubén Baraja es va enfrontar als directius del València per a apretar i per a demanar fitxatges i explicar que no entenia la situació en la qual estava el club.

No obstant això, l’última conversa amb tensió va tindre lloc en l’avió que portava a l’expedició del club a Vitòria. A 5 hores que finalitzara el mercat, Lay Hoon i Miguel Ángel Corona es van pujar a l’avió donant ja el mercat per tancat. Durant el vol, Baraja li va transmetre a la presidenta que no entenia la situació, ja que el club havia decidit tancar la persiana dels fitxatges i no portar un jugador de banda.