Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La directora financera del València fitxa per LaLiga

Per Alejandro Fernandez · 03 Gener, 2023

La directora financera del València, Inma Ibáñez, s’incorpora a LaLiga Santander per a exercir funcions en el Consell d’Administració de la Unió de la Patronal del futbol espanyol amb el fons CVC, informació de 2Playbook que ha pogut confirmar Blanquinegres.

Inma Ibañez s’embarca en un nou projecte professional que compaginarà amb les seues funcions financeres del València. Les noves responsabilitats estan lligades al fons CVC, que té un acord amb LaLiga amb l’objectiu que els clubs es desarrotllen en quant a infraestructures, evolucionen la seua marca, impulsen el seu contingut digital per a estar a l’avantguarda de les tecnologies vigents i propulsen l’entitat.

El València va posar a Inma Ibáñez al capdavant del comité executiu per al nou estadi, fet que és possible gràcies als milions rebuts per CVC. Inma Ibáñez és la maneja les xifres del club valencianista i per ella passen totes les operacions econòmiques, és la màxima responsable financera i compta amb la confiança de la presidenta Lay Hoon.

El fons CVC ha ajudat els clubs a millorar les seues instal·lacions o remodelar els estadis, com és el cas del Vila-real. Altres equips com la Reial Societat han creat un pla de desenvolupament estructural, el Sevilla té la intenció de realitzar una reforma integral de l’estadi i el Betis podrà pagar el deute.

Inma Ibáñez porta en el club de Mestalla des de setembre de l’any 2000 i ha coincidit des de llavors amb tres màxims accionistes i més de deu presidents. La presidenta, Lay Hoon, així definia a la directora financera en 2020: “No té por de donar la seua opinió professional, a dir el que pensa; la seua manera de ser em va impressionar”.