Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La difícil situació de la cessió de Rafa Mir

Per Alex Alfaro · 07 Agost, 2023

El futur de Rafa Mir al Sevilla és encara una incògnita. Amb tots els equips patint per a signar jugadors, el quadre de Mendilibar tenia més o menys clara la possibilitat que isquera per a agafar minuts i que de nou es revaloritzara.

Una de les opcions era el València CF, eixida que el jugador veia amb bons ulls si no tenia espai en el Sánchez Pizjuán, però la situació en estos moments està en ‘estand-by’. La seua arribada a Mestalla ara mateix no està descartada, però la sensació és que Mendilibar, si marxa En Nesyri veu amb bons ulls quedar-se amb l’exjugador de la pedrera del València i signar a un altre futbolista per a eixa posició, ja que ara mateix només està el canterano Iván Romero.

La seua bona actuació contra l’Atlètic de Madrid, on va marcar l’únic gol del partit i va demostrar que amb espais és capaç de disputar i guanyar pilotes a jugadors de la saga blanc-i-vermella, ha despertat de nou el debat a Sevilla.

Les postures entre el Sevilla i el València no han canviat excessivament. Tot apunta al fet que, més tenint en compte que Sevilla i València es veuen les cares esta mateixa setmana, sembla impossible que el divendres puga jugar Rafa Mir amb el València.