ACTUALITAT  

La desorbitada quantitat que podria pagar l’Sporting Club per Koba

Per Blanquinegres · 11 Gener, 2024

L’Sporting de Portugal vol fitxar a Koba Leïn segons ha revelat el diari Rècord. El quadre portugués busca un migcampista ofensiu per a aquest mercat de gener i ha posat el seu radar en el jugador propietat del València CF, que actualment està cedit en l’FC Estoril.

El periode de Koba Leïn en l’FC Estoril no està tenint el protagonisme esperat. El migcampista ha participat en 14 partits aquesta temporada, però amb un paper irregular, sense arribar a convertir-se en un jugador indiscutible a Portugal.

Koba Leïn està cedit en l’FC Estoril fins al pròxim 30 de juny amb opció de compra i té contracte amb el València CF fins a juny de 2025. Si l’Estoril està disposat a ‘tallar’ la cessió, el València escoltarà l’oferta del Sporting de Portugal per Koba Leïn.

Un preu desorbitat

Segons ha informat Tribuna Deportiva, l’operació entre el València i l´Sporting Club per Koba podria apropar-se a una xifra propera als 6M/7M, per el 100%, o una xifra un poc inferior si es queda un percentatge del futbolista. Els Lens encara té el 15% del jugador. Esta operació podria accelerar alguna incorporació en este merat.