ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La desafortunada pretemporada d’alguns futbolistes

Per Gerard Gálvez · 05 Agost, 2021

Durant la pretemporada hem pogut veure a molts jugadors sobre el terreny de joc. Jugadors de la primera plantilla que busquen convéncer a l’entrenador perquè compte amb ells i jugadors del filial que busquen continuar creixent en la seua carrera esportiva. No obstant això, hi ha diversos futbolistes que no han pogut debutar en partit encara.

Sense comunicats mèdics

No se sap què els passa, perquè el València no ha oferit durant tota la pretemporada cap comunicat mèdic, però hi ha futbolistes que no han jugat ni un minut. Aquests són Jaume, Lato, Koba i Álex Blanco. A més d’ells, Daniel Wass va arribar fa poc de les seues vacances per l’Eurocopa, mentre que Carlos Soler i Kangin Lee han estat amb la seua selecció en els JJOO. De fet, l’espanyol es juga l’or dissabte que ve a les 13.30 davant el Brasil.

Jaume

El porter, actualment, és el quart de Bordalás. El València vol traure-ho pel fet que la seua fitxa és superior al que realitzarà en la gespa, perquè no serà el porter titular. El primer partit va estar disponible, però Bordalás li va donar els 90 minuts a *Cillessen. A partir d’ací, es va lesionar i no ha tornat a jugar.

Lato

El lateral esquerrà sembla haver-se complicat, més encara, la seua situació en la primera plantilla del València. El futbolista no és del perfil Bordalás, que vol laterals alts i forts, com sí que ho és Jesús Vázquez. Això, i que Gayà és titular, condemnant a Lato al tercer lloc en el lateral esquerre.

Koba

El jugador del Mestalla estava davant una oportunitat d’or per a quedar-se en el primer equip. En el club consideren que té projecció de gran jugador i, veient com ha sigut el centre del camp aquesta pretemporada, Koba podria haver sigut molt important. Molta mala sort per al francés, que no ha pogut demostrar la seua qualitat.

Álex Blanco

El jugador també està inèdit aquesta temporada. Ningú sap què li va passar, però porta sense jugar des del principi. Podria haver convençut a Bordalás veient que les bandes és un punt feble de l’equip, però ni així. No se sap què succeirà amb el jove jugador. De moment, no ha pogut jugar.