ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La dedicatòria de Paulista després del triomf contra el Cadis: “Bla, bla, bla”

Per Javi Richart · 15 Gener, 2024

Des d’aquell polèmic Cadis – València l’any 2021, els partits entre ambdós equips són sempre molt calents i polèmic. Per això, a banda del penal, va haver-hi un ambient tens al Nou Mirandilla. El conjunt che va aconseguir una victòria molt important per 1-4, i a la celebració, Gabriel Paulista va dedicar el triomf al seu company Mouctar Diakhaby.

“Per a tu, Diakhaby. Bla, bla, bla”, era el missatge del defensa central brasiler a una storie d’Instagram, acompanyada de la foto de l’equip celebrant la victòria al vestuari. D’aquesta manera, Paulista recorda l’incident entre Diakhaby i Juan Cala fa ja 3 anys, al qual el defensa del València va acusar a Cala de pronunciar-li un insult racista: “Negre de merda”.

A més a més, aquesta ha sigut la primera vegada que el València ha guanyat al Nou Mirandilla des d’aquell incident. A les següents visites del conjunt che a la casa del Cadis, els resultats han sigut de 0-0 a la temporada 2021/2022 i 2-1 a la passada campanya.

Diakhaby va parlar recentment sobre l’incident, ja que LaLiga no va tractar de la mateixa manera el seu cas que el de Vinicius Jr: “Amb mi van intentar no donar una mala imatge a LaLiga. Per això, no vaig posar a la pancarta contra el racisme”.