ACTUALITAT  

La declaració de Vinicius pels insults racistes s’ajorna de nou

Per Manel Rumbau · 22 Septembre, 2023

El passat 26 de maig, el jutjat número 10 de València va obrir una investigació pels insults racistes que Vinicius va denunciar que havia rebut uns dies abans i va citar com investigats a tres aficionats del club de Mestalla que van ser identificats d’una banda pel propi jugador i per un altre pel sistema de cambres del recinte. Tots tres ja van realitzar durant aquest estiu la seua respectiva declaració.

A més, Vinicius Jr també havia sigut citat a declarar. Tot i que la titular del jutjat d’Instrucció número 10 de València havia acordat que el jugador madridista declarara per videoconferència el pròxim 28 de setembre a partir de les 10.00 del matí, el cert és que s’ha tornat a ajornar.

Segons han informat a EFE fonts judicials, la declaració que el davanter havia de realitzar es trasllada del 28 de setembre al 5 d’octubre. El motiu d’aquest ajornament, en aquest cas, respon únicament a raons organitzatives dels jutjats i no ha sigut sol·licitat ni pel jugador ni per cap de les parts. 

No obstant això, cal recordar que el primer ajornament d’aquesta declaració si va ser demanat pel jugador brasiler amb motiu de les seues vacances d’estiu. El propi jugador, en el seu dia, va publicar en les seues xarxes socials fotos que donaven a entendre que es trobava de vacances a Miami.