ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La declaració de Vinicius a l’àrbitre que el valencianisme demana que siga sancionada

Per Blanquinegres · 05 Març, 2024

Vàries són les reaccions que es van produir a la conclusió del partit des del Reial Madrid i després de la decisió final de Jesús Gil Manzano.

Tchouameni el qualifica de “vergonyós” en el seu compte de X. També Vinicius va utilitzar esta xarxa social on va pujar una emoticona plorant. Però a més en les declaracions posteriors al canal del club, el brasiler va dir textualment: “al final no hem pogut perquè no ens han deixat”.

Veurem ara què succeeix si hi ha denúncia des del departament d’integritat de la RFEF o des del propi CTE. Una denúncia que inicialment té poc recorregut perquè no parla directament mai de l’àrbitre i això dificulta molt que puga tindre èxit.

El valencianisme es troba indignat perquè a pesar que totes les persones saben que Vinicius es referia a l’àrbitre, no el va esmentar de manera expressa i per tant serà complicada la sanció. Cas diferent del que va fer Gayà en 2022, que va dir textualment “l’àrbitre l’ha vist i no ha volgut xiular-lo”, per la qual cosa va ser sancionat amb 4 partits.