Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió presa a Singapur sobra la renovació de Diakhaby

Per Alex Alfaro · 17 Novembre, 2022

Mouctar Diakhaby acabarà el seu contracte amb el València el trenta de juny del pròxim any. De moment, el club de la Capital del Túria no ha renovat al futbolista i ja coneixen les intencions de Diakhaby i del seu entorn.

El València està treballant en la renovació del central. El problema és que, com el central francés és qui té la força en la negociació, les pretensions econòmiques de Diakhaby són elevades. Per esta raó, el València està plantejant-se si arribar a eixes condicions i renovar al central.

D’altra banda, a causa del gran nivell mostrat per Diakhaby, molts clubs europeus estan pendents de la situació del central i valoren la possibilitat de convéncer-lo per a la pròxima temporada.

Un equip que en un principi pareixia que volia a Diakhaby era l’Olympique de Marsella. No obstant això, segons ha informat el diari Marca, Diakhaby no és una opció per al club francés i treballen en altres opcions per a reforçar la seua defensa. Per tant, esta és una porta que es tanca per a Diakhaby.

Diakhaby vol provar lligues noves

Mouctar Diakhaby va declarar fa uns mesos que li feia il·lusió provar lligues noves com la Premier League o la Bundesliga. Amb estes paraules, des de València donaven per perdut al central. No obstant això, la temporada és prou llarga i des del club tractaran d’arribar a un acord amb el central francés per a tancar la seua renovació i ampliar la seua vinculació al València CF.

 

La decisió presa a Singapur

Tal com ha informat el diari ElDesmarque València, el club després de la reunió a Singapur ha pres la decisió de tornar a asseure’s amb el jugador i presentar-li una oferta de renovació ferma. Tant Miguel Ángel Corona com Gennaro Gattuso coincideixen en la necessitat de renovar al central del València no obstant això la qüestió important és fins on estaran disposats a cedir pel que fa a l’aspecte econòmic. La idea del club era la de presentar una oferta  i renovar al jugador en els paràmetres en els quals es va dur a terme la renovació de Paulista.

 

Declaraciones de Corona sobre la renovació

“Podem denominar que el procés està obert. Hi ha negociacions obertes. Sentim bona predisposició per la seua part i el seu agent i veurem en els pròxims dies. Hi ha vegades que no pots parlar molt més. Hi ha coses que t’acosten o t’allunyen que el jugador seguisca amb nosaltres. Ara veiem predisposició. És el moment en el qual més feliç està. Ha passat moments molt difícils i ara es troba feliç i això és el que ens acosta a la renovació”