ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió final del València sobre Peter Federico

Per Javi Richart · 01 Juliol, 2024

Aquest primer dia de juliol és molt significatiu al món del futbol. Molts contractes al món del futbol van finalitzar el 30 de juny, i ara ja hi ha diversos jugadors que han tornat als seus clubs de les seues cessions, o que s’han quedat sense equip.

Un d’ells és Peter Federico, qui ha finalitzat la seua cesió al València CF, i tornarà al Reial Madrid després que el conjunt che no executara l’opció de compra de 2 milions d’euros pel 50% dels drets del futbolista dominicà. En canvi, el conjunt che va plantejar a l’equip merengue una nova operació sobre el jove extrem que ha estat mitja temporada a Mestalla.

El València li va plantejar al Reial Madrid renegociar la compra de Peter Federico, com ha informat Nachos Sanchis per a Relevo. A tot açò, l’equip de la capital d’Espanya estudiarà l’oferta, però en cap cas volen altra cessió pel jugador. Per tant, l’única porta oberta que queda per l’extrem de República Dominicana és una compra.

Com continua la informació, la prioritat per al València és la de fitxar a Luis Rioja, extrem esquerre de l’Alabés. De fet, una part dels diners de la no compra de Peter Federico que aprovava Peter Lim anirà per al jugador andalús.