La millor informació del ValènciaCF en valencià

La decisió d’Ilaix Moriba sobre el seu futur
,

La decisió d’Ilaix Moriba sobre el seu futur

COMPARTIR

Ilaix Moriba va arribar en este mercat d’hivern per a ser el substitut de Daniel Wass. El futbolista arribava procedent del Leipzig en qualitat de cedit. El club alemany és conscient del gran potencial d’Ilaix. Per esta raó, no va incloure cap opció de compra en l’operació. No obstant això, sí que existia la possibilitat de poder estendre la cessió un any més si totes les parts involucrades estaven d’acord. 

Ilaix vol tornar al Leipzig

La cessió d’Ilaix està acabant-se i el jugador ha de prendre una decisió sobre el seu futur. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, la principal intenció d’Ilaix Moriba és tornar a Alemanya per a intentar guanyar-se un lloc en el Leipzig, una vegada haja finalitzat la seua cessió amb el València CF. 

No obstant això, al llarg d’estos mesos hem vist una evolució en el comportament i el compromís del migcampista guineà. De fet, el seu missatge després de la final de copa va mostrar que el València havia arribat al cor d’Ilaix. No obstant això, eixe sentiment no és suficient i el futbolista del Leipzig considera que la millor opció per a la seua carrera és jugar en el seu club. 

El València ha de buscar un substitut

Per la seua part, el València haurà de buscar en el mercat un migcampista per a cobrir la marxa d’Ilaix. Ara mateix, la situació econòmica del club és prou complicada. Per esta raó, s’espera que els jugadors que arriben al València siguen cedits o fitxatges per un preu molt baix.