ACTUALITAT  

La decisió del València sobre Rafa Mir

Per Blanquinegres · 15 Gener, 2024

Les càmeres de televisió van captar a Miguel Ángel Corona divendres passat en el Ramón Sánchez Pizjuán. El director esportiu del València va viatjar fins a Sevilla per a veure el partit contra l’Alabés. Com és normal, es va vore amb Víctor Orta, també director esportiu del Sevilla.

La possible arribada de Rafa Mir al València ha sigut una de les notícies que s’ha repetit constantment al llarg d’aquestes últimes setmanes. No obstant això, des del València C.F s’ha afirmat que la seua arribada en aquest mercat d’hivern sempre ha sigut complicada per temes econòmics.

Segons ha informat Relevo, de la conversació entre Víctor Orta i Miguel Ángel Corona va eixir la conclusió que el València no està interessat en aquest mercat en Rafa Mir.

Víctor Orta, que ja sap quina és la decisió del València C.F es troba apretant a Rafa Mir perquè accepte l’oferta d’altres clubs, mentre que el futbolista ja ha rebutjat ofertes importants com el cas del Wolfsburgo de la lliga alemanya com el Lille, club de la lliga francesa.

A més, segons amplia este mitjà, Rafa Mir també és coneixedor d’esta realitat i sap que en aquest mes de gener no podrà vindre al València C.F.