ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió del València sobre Rafa Mir

Per Blanquinegres · 18 Juny, 2024

El nom de Rafa Mir va estar molt present a l’últim mercat del València, i tot apuntava a que després del seu fitxatge frustrat a l’estiu i al gener, tornaria a ser una nova opció a partir de juny per a reforçar la davantera del club de Mestalla.

La situació de Mir al Sevilla no ha canviat, ja que l’elevat salari d’1.9 milions nets i el baix rendiment esportiu del murcià obliguen el Sevilla a buscar un nou equip per a ell, amb l’objectiu de reduir la massa salarial.

El València busca un davanter com Mir, però el seu salari és actualment massa alt per al club. Llevat que el davanter accepte una gran reducció salarial o que el Sevilla cobrisca part del seu sou en una cessió, el seu fitxatge és complicat.

A més, el València prioritza altres opcions que s’ajusten millor al seu pressupost, el marge salarial del qual és de 2.5 a 3 milions bruts, menys del que cobra Rafa Mir.

Rafa Mir sempre ha estat predisposat a signar pel València, però si ho vol fer este pròxim estiu, no seran les mateixes condicions que temporades anteriors, ja que el València passa per una complicada situació econòmica, de sobra coneguda.