Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió del València sobre el futur de Baraja

Per Blanquinegres · 31 Maig, 2023

El València ja ha pres una decisió sobre el futur de Rubén Baraja. Estem en un moment clau al València CF. Hem entrat en l’última setmana de competició i l’equip, a falta d’una jornada per al tancament del campionat, encara no està matemàticament salvat. El diumenge en el Benito Villamarín estarà en joc la permanència en Primera Divisió. Si puntua, no farà falta mirar cap a altres camps.

En aquest sentit, tal com ha informat la Cadena Cope, el València ha decidit que volen que Rubén Baraja siga l’entrenador de la pròxima temporada. El València CF està decidit a apostar per la continuïtat de Rubén Baraja al capdavant de l’equip. El tècnic val·lisoletà va arribar en un dels moments més delicats que es recorda en la història recent del club. Afonat en la taula, sense fitxatges en el mercat d’hivern i amb un vestuari molt colpejat en l’anímic

Per tot això, l’entitat de Mestalla està decidida a apostar per Baraja perquè siga el seu entrenador la pròxima campanya. A l’espera del que succeïsca a Sevilla diumenge que ve, el club té la intenció d’asseure’s en les pròximes setmanes a parlar amb el seu representant per a començar la negociació, amb la voluntat d’arribar a un acord que amplie la seua vinculació.

No obstant això, segons informa aquest mitjà de comunicació, encara no s’ha produït una primera conversa amb l’agent de Rubén Baraja, que es produirà una vegada acabe la competició. La predisposició és bona i escoltaran el que haja d’oferir-los el València. El tècnic che ja va apostar en el moment més delicat i ara, afrontarà la negociació a la recerca d’un projecte en el club de la seua vida.