ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió del València sobre el futur d’Amallah

Per Blanquinegres · 25 Març, 2024

Selim Amallah va arribar a València com una de les grans apostes de l’estiu i després d’una negociació llarga durant de més d’un mes que va permetre que arribara en unes condicions favorables en una operació en la qual també va estar Marcos André.

No obstant això, el seu rendiment no ha sigut ni molt menys l’esperat i ha sigut una de les decepcions de la temporada. A pesar que la intenció era que poguera ser titular en l’equip de Baraja, únicament ha pogut disputar 579 minuts encara que si que ha participat en 16 partits.

Segons ha informat el diari AS, Amallah tornarà al Reial Valladolid a final de temporada. L’opció de compra que podia executar el València era de 6,5 milions però no es durà a terme. El Valladolid ja coneix aquesta intenció i ja valora un mercat de fitxatges on haurà de valorar el futur del marroquí.

El València, no obstant això, sí que valoraria una cessió, una possibilitat que guanyaria força en el cas que finalment el Valladolid no aconseguira l’ascens. Actualment són 5é i es troben a només dos punts de l’Espanyol, segon classificat.

Els altres dos cedits pels quals s’ha de prendre una decisió són Yaremchuk i Peter Federico. A l’ucraïnés li agradaria quedar-se a València, però no té opció de compra i el rendiment tampoc ha enamorat a la parròquia che. Peter Federico, d’altra banda, té una opció de compra de 2 milions pel 50%.