ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió del València C.F sobre renovar-li el contracte a Baraja

Per Blanquinegres · 23 Gener, 2024

Les estadístiques de Rubén Baraja no són discutibles. Ha trencat qualsevol expectativa i ha millorat de sobra tots els objectius que li van marcar des de club. Amb la permanència virtualment aconseguida, tal com va demanar la Presidenta el mes de setembre i després del tancament del mercat de fitxatges, però a més ha generat un actiu molt valuós per al club com són els jugadors de l’Acadèmia.

Després del partit contra l’Athletic en lliga, Baraja va sumar 38 partits defensant la banqueta del València com a entrenador. Si realitzem una classificació virtual durant eixos partits el València ha obtingut 54 punts, un més que l’Osasuna la temporada passada, que va ser 7é amb 53. És a dir, són nombres de competicions europees. Però és que si ampliem eixa estadística i veiem quants punts tenia el València en la jornada 21 durant l'”era Lim”, únicament es troben millors resultats en tres temporades: 19/20, 17/18 i 14/15.

El València de moment té completament blindat a Rubén Baraja a nivell contractual. Si no hi ha res rar, Baraja la pròxima temporada serà entrenador del València i complirà el seu contracte. Però el València vol que Rubén Baraja siga entrenador per a molts anys.

Segons ha informat SER Deportivos València, la decisió presa al València és tractar d’ampliar la relació laboral amb Baraja més enllà de l’any 2025 amb un contracte plurianual. A més, este pas tenen pensat realitzar-lo abans que finalitze la pròxima temporada.