Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió del club sobre el futur de Jesús Vázquez

Per Alex Alfaro · 02 Gener, 2023

El club ja ha pres una decisió referent al futur de Jesús Vázquez. El Getafe va presentar una oferta de cessió el dilluns de la setmana passada, però finalment no ha sigut acceptada pel club. Tal com acaba de reconéixer l’entrenador del València Gennaro Gattuso, Lay Hoon durant el dia d’ahir es va comprometre davant de Gattuso al fet que Jesús Vázquez es quedarà fins a final de temporada.

Esta decisió ve condicionada principalment per la lesió de Nico, que estarà apartat dels terrenys de joc prop de 3 mesos després de passar pel quiròfan. Per tant, l’entrenador del València considera que necessita a Jesús com a substitut de Gayà en el cas que a Lato el puga utilitzar en el mig del camp.

La decisió sobre Jesús Vázquez no influeix en res en el futur de Lato, ja que té contracte fins al pròxim 30 de juny i de moment no hi ha hagut cap novetat sobre este tema. Lato no acceptarà l’oferta de renovació del València i de moment des del club no es té la idea de presentar una altra oferta de renovació que modifique considerablement les condicions oferides a Toldrá Consulting, agència de representació de Toni Lato