ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mosquera prefereix esperar abans de renovar amb el València

Per Mauro Pérez · 29 Maig, 2024

El defensa del València, Mosquera, ha decidit prendre’s el seu temps abans de comprometre’s a una renovació de contracte amb el club. Encara que se sent ben pagat i té una clàusula de rescissió alta, el jugador vol avaluar els moviments de l’equip en el mercat de fitxatges de cara a la pròxima temporada abans de prendre una decisió definitiva. Actualment, Mosquera té dos anys més de contracte amb el València CF.

El jugador, satisfet amb el seu salari i protegit per una clàusula de rescissió considerable, no sent la necessitat urgent de renegociar el seu contracte. En lloc d’afanyar-se, Mosquera prefereix observar com es desenvolupa la planificació de la plantilla per a la pròxima temporada.

Un dels factors clau en la decisió de Mosquera és veure quin tipus d’equip arma el València per a la temporada 2024/2025. El defensa vol assegurar-se que el club tinga una estratègia clara i ambiciosa en termes de fitxatges i objectius esportius. Esta avaluació li permetrà prendre una decisió informada sobre el seu futur i el seu compromís a llarg termini amb l’equip.

Amb dos anys més en el seu contracte actual, Mosquera té la seguretat de romandre al València llevat que es produïsca una oferta atractiva tant per a ell com per al club. Esta situació li dona marge per a considerar la seua renovació amb calma i sense pressions addicionals.

El València, conscient de la importància de Mosquera en la defensa, ha mostrat interés a renovar el seu contracte per a assegurar la seua continuïtat en l’equip. No obstant això, respecten la decisió del jugador d’esperar, ja que per la seua part vol veure un projecte competitiu per a continuar creixent com a futbolista.