ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió de Lim sobre la cessió de Peter Federico

Per Blanquinegres · 30 Novembre, 2023

Peter Lim fa ja temps que va deixar d’apostar completament en l’apartat esportiu. L’únic objectiu del màxim accionista és no haver d’invertir més en el club i que la sostenibilitat dels comptes anuals serà l’adequada perquè els comptes del club tornen a tindre una millor imatge. És per això que en l’últim mercat de fitxatges Peter Lim va marcar un cost de plantilla completament al marge del límit salarial de LaLiga.

Meriton no autoritza que el VCF s’isca ni un sol euro del pressupost que s’ha marcat per a l’exercici 2022-2023. El màxim accionista condiciona qualsevol reforç a alliberar prèviament massa salarial. Deixar eixir abans d’entrar. És més, el València ha de fer una xicoteta venda abans del 30 de juny per a complir amb el pressupost proposat pel València en els seus comptes anuals.

El problema és que la plantilla del València va de per si mateix curta d’efectius. Baraja compta amb 22 futbolistes del primer equip: tres porters i 19 jugadors de camp. La direcció esportiva del València ara mateix no té un pla o un full de ruta per a aquest mercat. La primera intenció és poder tancar un futbolista cedit.

En este sentit, la situació del València és la mateixa per a totes les incorporacions que tinga intenció de fer. Segons ha informat Relevo, el salari que té Peter Federico està en una quantitat inferior a 300.000 euros i la única possibilitat que de Peter Lim autoritze la seua arribada és que el club genere un espai d´una quantitat igual o superior. És per això que el club estudia una cessió en el mercat hivernal de futbolistes que ara mateix tinguen menys protagonisme com és el cas de César Tárrega.