ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió de l’Atlètic de Madrid sobre Mosquera

Per Blanquinegres · 16 Juny, 2024

L’Atlètic de Madrid continua buscant un segon central després de tancar el fitxatge de Le Normand. I sembla clar que no serà Mosquera. David Hancko, central del Feyenoord, és el gran objectiu de l’Atlètic per a reforçar l’eix de la defensa una vegada que Robin Le Normand està lligat i serà jugador blanc-i-roig en els pròxims dies.

L’Atlètic de Madrid volia dos centrals. Un més experimentat (Le Normand) amb el qual invertir una quantitat superior (30 milions) i un altre central amb futur més barat.

No obstant això, tal ha informat Mateo Moretto, l’Atlètic de Madrid només estaria predisposat a invertir 20 milions d’euros en Mosquera i incloure alguna cessió en l’operació. És a dir, el futur de Mosquera s’allunya del Metropolità per dos raons. La primera és que l’Atlètic ja està prop de tancar les seues dos centrals i la segona és que els 20 milions estarien molt allunyades de les pretensions de Peter Lim.

Actualment des de Singapur es demanen 40M, una xifra que podria baixar lliugerament amb el mercat més avançat però que mai s’aproparia el pressupost de l’Atlètic de Madrid.