La millor informació del ValènciaCF en valencià

La decisió de l’Acadèmia respecte al futur del fill de Piojo López
,

La decisió de l’Acadèmia respecte al futur del fill de Piojo López

COMPARTIR

Des de fa tres setmanes, Joaquín “Joaco” López (fill del Piojo López), ha estat a prova en el filial que dirigeix Miguel Ángel Angulo. El jugador està en edat juvenil però s’estava exercitant als ordes de Miguel Ángel Angulo en l’equip que la temporada passada que va ascendir a Segona RFEF.

El futbolista va estar fa poc en les categories inferiors de Belgrano, de l’Argentina. Joaquín López és un jugador destre -el seu pare és esquerrà- d’atac que pot jugar tant per la banda com de segon davanter. Diuen que té la mateixa velocitat que el llegendari futbolista del València.


No obstant això, segons ha informat el periodista Salva Gomis, finalment l’Acadèmia ha pres la decisió de no incorporar-lo. Ara mateix, no hi ha espai en plantilla per a ell ni tampoc entra en la planificació que té l’Acadèmia.

Joaquín López ja ha tornat a l’Acadèmia on intentarà continuar creixent per a tant de bo algun dia seguir els passos del seu pare a Mestalla. Mentrestant, haurà de buscar sort fora de la ciutat de València.