ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La decisió de Baraja respecte a Cristian Rivero

Per Manel Rumbau · 03 Agost, 2023

El futur de Cristian Rivero al València sempre ha estat rodejat d’incògnites. I es que el porter de Gandia no ha gaudit de moltes oportunitats amb el primer equip. Es cert que va tindre el seu moment en la temporada 20-21, quan de la mà de Javi Gracia va jugar els quatre partits de Copa del Rei i fins i tot va estar prop de poder ser titular en Lliga, quan Jaume va baixar molt el rendiment i Cillessen va estar lesionat.

No obstant això, al final no ho va fer i Rivero va acabar la temporada en la banqueta. Va ser el curs següent quan eixia cedit a Alcorcón, però la cessió no va ser com ell esperava perquè els madrilenys estaven quasi descendits quan ell va arribar, i prompte el van asseure per a donar-li confiança al porter que anava a seguir la següent temporada en 1RFEF, ja que el valencià estava cedit.

La lluita per ser el segon porter

Segons ha informat Héctor Gómez, el tècnic valencianista li ha donat la confiança suficient per tal de lluitar el segon lloc de la porteria de Mestalla. Mamardashvili, el qual se postulava com una de les vendes més clares del mercat, no eixirà del València a menys que el club puga rebre una oferta de 20-25 milions d’euros. 

Arribats a aquest punt, tant Jaume com Cristian han gaudit de minuts durant aquesta pretemporada. Aquest últim també compta amb la confiança de l’entrenador de porters, José Manuel Ochotorena, pel qual tocarà esperar per conéixer la decisió final de Baraja. A més, cal destacar que el porter de Gandia entra durant aquesta temporada en el seu últim any de contracte amb el València.