ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La data límit per a començar el Nou Mestalla de cara al Mundial 2030

Per Alex Alfaro · 23 Novembre, 2023

Salva Gomar s’ha pronunciat de forma molt clara referent al Nou Mestalla i el Mundial 2030 en una entrevista per als companys de Ràdio Marca València. Com a president de Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, és un dels principals intermediaris entre el València C.F i la candidatura al Mundial 2030.

No obstant això, València és una de les possibles seus en les quals existeix major incertesa. Actualment l’Ajuntament es troba estudiant el procés de llicències perquè el club puga reprendre les obres del Nou Mestalla i una vegada entren les màquines en Corts Valencianes, començar a negociar el conveni.

Esperem que es reinicien les obres en el primer trimestre de 2024. Si no succeeix no es compliran els compromisos acordats per a arribar al Mundial 2030. La data límit és estiu de 2024. Hi hauria un període de gràcia però València no podria ser triada com a seu si no reprén les obres, mentre que altres candidatures sí que es posen a la feina”, va dir Salva Gomar, confirmant que el temps corre en contra i que, ara mateix, el València està més en el límit que mai, corrent fins i tot el risc de quedar-se sense ser seu de la màxima competició de seleccions del món.

“Jo crec que tindrem moviment amb el Nou Mestalla. Jo ho veig, una altra cosa és que arribe el dia de començar les obres i es vaja posposant. Seria una cosa inesperada“, va dir.