ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

La crítica més dura de Camarasa cap a Meriton

Per Alex Alfaro · 03 Febrer, 2023

Paco Camarasa és una llegenda viva del València CF i la seua opinió és més que destacada i rellevant en l’actualitat del València CF.

Crisi del València

“La visc com tots els valencianistes. Hi ha un punt de patiment gran i molta incertesa sobre què pot passar. Tant de bo no arribem a més, estem en un moment clau i esperem que el diumenge comence eixe ressorgir. A un punt del descens esperem que a partir del diumenge arribe l’estabilitat”.

Futur amb Meriton

“El futur, des de fa molt de temps, és negre i negatiu. No estan fent bé les coses i amb Meriton el futur el veig malament. Tard o  promte podem lamentar-nos que l’equip puga arribar a descendir. Si seguim en esta línia poden donar-se situacions complicades com un descens. L’afició valencianista s’està cansant”.

Voro torna a la banqueta

“La salvació espere que s’aconseguisca. Hi ha bastants equips que estan al nivell o pitjor del València. Crec que tindrà la capacitat per a salvar-se, però parlem del València només en termes de salvació i el València és una mica més. Portem dos, tres anys amb l’objectiu és la salvació… cal enfocar el futur d’una altra manera, però amb esta gestió és complicat”